Кондитерський стелаж — різновид торгових стелажів, призначений для продажу таких кондитерських виробів, як солодощі, печиво, цукерки. Кондитерські стелажі сконструйовані так, щоб враховувати особливості цієї групи продуктів. Зверху розміщується дзеркало для візуального збільшення обсягу товарів і Більше привернення уваги відвідувачів.
Кондитерський стелаж поділяються відділами та секціями різного об'єму для швидкої та легкого сортування продуктів. Кут нахилу полиць розрахований так, щоб весь товар був добре помітний і доступніший для покупців. Полиці розташовані не прямо, а під невеликим кутом нахилу, завдяки чому весь товар поступово зміщується до передньому краю в процесі спустошення секції.
Цей торговий стелаж також використовують для продажу спецій і приправ.
Кондитерські стелажі побудовані по принцип модулів, мають велику кількість варіантів полиць різної величини, роздільні секції тощо.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Стелаж |
Вид стелажа | Стелаж острівний (двосторонній) |